skip to Main Content
ملاحظاتی در باب شکل‌گیری نماد | هانا سیگل

ملاحظاتی در باب شکل‌گیری نماد | هانا سیگل

ملاحظاتی در باب شکل‌گیری نماد | هانا سیگل

ملاحظاتی در باب شکل‌گیری نماد | هانا سیگل

عنوان اصلی: Notes on Symbol Formation
نویسنده: هانا سیگل
انتشار در: نشریه‌ی بین‌المللی روانکاوی
تاریخ انتشار: ۱۹۵۷
تعداد کلمات: ۵۴۸۰ کلمه
تخمین زمان مطالعه: ۴۵ دقیقه
ترجمه: تیم ترجمه‌ی تداعی

ملاحظاتی در باب شکل‌گیری نماد[۱]

درک و تفسیر نمادگرایی ناهشیار یکی از ابزارهای اصلی روان‌شناس است. او اغلب با وظیفه درک و بازشناسی معنای نه تنها نمادی خاص، که نیز تمام فرایند شکل‌گیری نماد[۲] روبه‌روست. این امر به ویژه شامل کار با بیمارانی است که در شکل‌دهی یا استفاده آزاد از نمادها اختلال یا بازداری نشان می‌دهند، که فی‌المثل در مورد بیماران سایکوتیک‌ و یا اسکیزوئید چنین است.

دو مثال بسیار ابتدایی از دو بیمار خواهیم داشت. یکی (که او را الف خواهم خواند) اسکیزوئیدی در بیمارستانی روانی بود. یک بار پزشکش از او پرسیده بود که چرا از ابتدای بیماری‌اش دست از نواختن ویولن کشیده بود. با میزانی خشونت[۳] پاسخ داده بود: «چطور؟ ازم انتظار دارید در جمع خودارضایی کنم؟»

بیمار دیگر، ب، در خواب دیده بود که با دختر جوانی دونوازی ویولن می‌کنند. او تداعی‌هایی در نسبت با فیدل‌نوازی[۴]، خودارضایی و… داشت که به روشنی از دل‌شان آشکار شد که ویولن بازنماینده آلت تناسلی وی بود و نواختن ویلن بازنماینده فانتزی خودارضایی رابطه‌ای با آن دختر بود.

محدودیت دسترسی به ادامه‌ی مطلب

دسترسی کامل به محتوای تخصصی تداعی صرفاً برای اعضای ویژه‌ی تداعی در نظر گرفته شده است.

با عضویت در تداعی و فعال کردن عضویت ویژه‌ به امکان مطالعه‌ی آنلاین این مقاله و تمام مقالات تداعی شامل نظریات روانکاوی، رویکردهای مختلف، تکنیک‌های بالینی و مواردی از این دست دسترسی ‌خواهید یافت. عضویت ویژه فقط برای مطالعه‌ی آنلاین در سایت است و امکان دانلود پی‌دی‌اف با عضویت ویژه وجود ندارد. اگر نیاز به پی‌دی‌اف مقالات دارید، آنها را بایستی جداگانه از طریق فروشگاه مقالات تهیه کنید.

در این صفحه می‌توانید پلن‌های عضویت ویژه را مشاهده کنید و از این صفحه می‌توانید نحوه‌ی فعال کردن عضویت ویژه را ببینید.

اگر اکانت دارید از اینجا وارد شوید.

اگر اکانت ندارید از اینجا ثبت‌نام کنید.

0 کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

Back To Top
×Close search
Search
×