skip to Main Content
ویژگی‌های سازمان شخصیت مرزی | نانسی مک‌ویلیامز

ویژگی‌های سازمان شخصیت مرزی | نانسی مک‌ویلیامز

ویژگی‌های سازمان شخصیت مرزی | نانسی مک‌ویلیامز

ویژگی‌های سازمان شخصیت مرزی | نانسی مک‌ویلیامز

عنوان اصلی: Characteristics of Borderline Level Personality Structure
نویسنده: نانسی مک‌ویلیامز
انتشار در: کتاب تشخیص روانکاوانه
تاریخ انتشار: ۲۰۱۱
تعداد کلمات: ۲۰۷۰ کلمه
تخمین زمان مطالعه: ۱۸ دقیقه
ترجمه: تیم ترجمه‌ی تداعی

ویژگی‌های سازمان شخصیت مرزی

یکی از بارزترین ویژگی‌های افراد دارای سازمان شخصیت مرزی استفاده از دفاع‌های بدوی است. از آنجایی که آنها بر عملکردی قدیمی و فراگیر مانند انکار، همانندسازی فرافکنانه و دوپاره‌سازی تکیه می‌کنند، هنگامی که واپس‌روی می‌کنند، تشخیص آنها از بیماران سایکوتیک دشوار می‌شود. اگرچه یک تفاوت مهم بین افراد مرزی و سایکوتیک این است که وقتی یک درمانگر با یک بیمار مرزی مواجه می‌شود، بیمار دست کم یک واکنش گذرا و موقتی نشان می‌دهد. هنگامی که درمانگر نظر مشابهی را به فردی سایکوتیک ارائه می‌دهد، احتمالاً بیشتر برانگیخته می‌شود.

به عنوان مثال، دفاع نا‌ارزنده‌سازی اولیه را در نظر بگیرید. ناارزنده شدن برای هر درمانگری تجربه‌ای آشنا و دردناک است. نا‌ارزنده‌سازی یک راهکار ناهشیار است که اغلب قصد حفظ عزت نفس را دارد، اما این کار را به قیمت یادگیری انجام می‌دهد. تلاش برای توجه کردن به این دفاع ممکن است چیزی شبیه به «شما مطمئناً دوست دارید به تمام عیب‌های من توجه کنید. شاید این شما را از اعتراف به این که ممکن است به کمک من نیاز داشته باشید محافظت می‌کند. شاید اگر همیشه من را ناامید نمی‌کردید و سعی می‌کردید از این احساس دوری کنید، احساس ناراحتی می‌کردید یا خجالت می‌کشیدید.» یک بیمار مرزی ممکن است به چنین تفسیری بی‌اعتنایی کند، یا با اکراه آن را بپذیرد، یا در سکوت آنرا بپذیرد، اما در هر صورت، آثاری از کاهش اضطراب ارائه می‌دهد. یک فرد سایکوتیک با افزایش اضطراب واکنش نشان می‌دهد، زیرا برای فردی که در ترس وجودی به سر می‌برد، ناارزنده‌سازی قدرت درمانگر ممکن است تنها وسیله روانشناختی باشد که به وسیله آن احساس می‌کند از نابودی محافظت می‌شود.

محدودیت دسترسی به ادامه‌ی مطلب

دسترسی کامل به محتوای تخصصی تداعی صرفاً برای اعضای ویژه‌ی تداعی در نظر گرفته شده است.

با عضویت در تداعی و فعال کردن عضویت ویژه‌ به امکان مطالعه‌ی آنلاین این مقاله و تمام مقالات تداعی شامل نظریات روانکاوی، رویکردهای مختلف، تکنیک‌های بالینی و مواردی از این دست دسترسی ‌خواهید یافت. عضویت ویژه فقط برای مطالعه‌ی آنلاین در سایت است و امکان دانلود پی‌دی‌اف با عضویت ویژه وجود ندارد. اگر نیاز به پی‌دی‌اف مقالات دارید، آنها را بایستی جداگانه از طریق فروشگاه مقالات تهیه کنید.

در این صفحه می‌توانید پلن‌های عضویت ویژه را مشاهده کنید و از این صفحه می‌توانید نحوه‌ی فعال کردن عضویت ویژه را ببینید.

اگر اکانت دارید از اینجا وارد شوید.

اگر اکانت ندارید از اینجا ثبت‌نام کنید.

0 کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

Back To Top
×Close search
Search
error: این محتوا محافظت‌شده است.
×