شبکه | ویلفرد بیون
شبکه شبکه[1] ابزاری برای استفادهی روانکاوان بالینی است که البته برای استفاده در طول جلسه در نظر گرفته نشده است. ستون عمودی سمت چپ راهنمایی…
شبکه شبکه[1] ابزاری برای استفادهی روانکاوان بالینی است که البته برای استفاده در طول جلسه در نظر گرفته نشده است. ستون عمودی سمت چپ راهنمایی…
در باب تکبر در این مقاله پیشنهاد میدهم هنگام بررسی اطلاعات طبقهی خاصی از بیماران، در زمان اشاره به کلماتی مانند کنجکاوی، تکبر، و…
همزاد خیالی ویلفرد بیون 1. بیماری که بیشتر این مطالب برگرفته از روانکاوی اوست، سالهای بسیاری روانکاوی داشته و زمانی پایان یافت که درمانگر عمل…
تمایز بین شخصیتهای سایکوتیک و غیرسایکوتیک این مقاله در اصل همان مقالهای است که در پنجم اکتبر 1955 در مقابل انجمن روانشناسی تحلیلی انگلیس خوانده…
یادداشتهایی در باب حافظه و میل این یادداشتها برای اولین بار در سال ۱۹۶۷ در جلسهی روانکاوی، ۳-۲:۲۷۲، ۸۰-۲۷۹ منتشر شدند. چندین تحلیلگر در این…
حملات بر پیوند درآمد این مقاله در اصل نوشتاری بود که روز ۲۰ اکتبر سال ۱۹۵۷ مقابل انجمن روانکاوی بریتانیا قرائت شد و نخستین بار…
روابط سهگانه ویلفرد بیون در کتاب توجه و تفسیر[1] (1970)، مطالعهای موازی را در مورد روابط میان پیرو[2] و گروه، بین ظرف و مظروف،…
پیوندهای عشق، نفرت، دانش (پیوندهای L/H/K) ویلفرد بیون[1] در دههی 1960 و 1970 مفهوم پیوند را در خلال سه اثر که در این دوره…
حمله به پیوندها ویلفرد بیون انگارهی ویلفرد بیون از «حمله به پیوندها» نخستین بار در مقالهی درخشان «حملات بر پیوند[1]» (1959) به مثابه…
ظرف-مظروف ویلفرد بیون[1] در عناصر تحلیل روان[2] (1963) مینویسد که نظریات روانکاوی دارای نقصی دو وجهی هستند: «از یک سو، توصیف دادههای تجربی…