skip to Main Content
تأملاتی در تاریخ روانکاوی

تأملاتی در تاریخ روانکاوی

تأملاتی در تاریخ روانکاوی

تأملاتی در تاریخ روانکاوی

عنوان اصلی: Reflections on the History of Psychoanalysis
نویسنده: مارتین برگمان
انتشار در: Journal of the American Psychoanalytic Association
تاریخ انتشار: ۱۹۹۳
تعداد کلمات: ۸۴۳۵ کلمه
تخمین زمان مطالعه: ۷۰ دقیقه
ترجمه: تیم ترجمه‌ی تداعی

تأملاتی در تاریخ روانکاوی

نویسنده: مارتین برگمان[۱]

چکیده

افزایش مکاتب روانکاوی، بررسی دوباره‌ی تاریخ روانکاوی را می‌طلبد. روانکاوی در تقاطع بین میراث عقلانی روشنگری و علاقه به ماهیت و نشانه بیماری[۲] که مشخصه‌ی رمانتیسیسم بود، پدیدار شد. تمرکز این مقاله بر لحظاتی است که روانکاوی بر سر یک چهارراه قرار گرفته بود و می‌توانست مسیرهای مختلفی را انتخاب کند. بین بدعت‌گذاران[۳]، اصلاح‌کنندگان[۴]، و توسعه‌دهندگان[۵] تمایز صورت گرفته است. در یک چارچوب مرجعِ تاریخی، نقش و دستاوردهای اصلاح‌کنندگان برجسته‌ای مانند ملانی کلاین، هارتمن، وینیکات، کوهوت، و سایرین، همچنین توسعه‌دهندگان آنها مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. این مقاله با بحث در مورد برخی مسائل و مشکلات مهم فعلی که روانکاوی با آن مواجه است، به پایان می‌رسد.

من تاریخ روانکاوی را به عنوان موضوع مورد بحث انتخاب کرده‌ام تا به یک نکته مهم و ضروری در روانکاوی کنونی بپردازم: خطر تبدیل شدن به برج بابل امروزی (کنایه از تنوع زبانی و نفهمیدن سخن یکدیگر). هدف از ساخت آن برج معروف، رسیدن به بهشت بود، اما زمانی که خداوند به عنوان مجازاتی برای غرور سازندگان برج، زبان آنها را گنگ و مبهم ساخت، آن پروژه به حال خود رها شد. به نظر من، این واقعیت که مکاتب مختلف اندیشه‌ها و شیوه‌های روانکاوی با هم در رقابت هستند، بررسی مجدد تاریخ روانکاوی را ضروری می‌کند.

مختص اعضای ویژه

محدودیت دسترسی به ادامهٔ مطلب

دسترسی کامل به محتوای تخصصی تداعی صرفاً برای اعضای ویژهٔ تداعی در نظر گرفته شده است.

با عضویت در تداعی و فعال کردن عضویت ویژه به امکان مطالعهٔ آنلاین این مقاله و تمام مقالات تداعی شامل نظریات روانکاوی، رویکردهای مختلف، تکنیک‌های بالینی و مواردی از این دست دسترسی خواهید یافت. عضویت ویژه فقط برای مطالعهٔ آنلاین در سایت است و امکان دانلود پی‌دی‌اف با عضویت ویژه وجود ندارد. اگر نیاز به پی‌دی‌اف مقالات دارید، آنها را باید جداگانه از طریق فروشگاه مقالات تهیه کنید.

در این صفحه می‌توانید پلن‌های عضویت ویژه را مشاهده کنید و از این صفحه می‌توانید نحوهٔ فعال کردن عضویت ویژه را ببینید.

مجموعه مقالات رویکردهای روانکاوی
0 کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

Back To Top
×Close search
Search