skip to Main Content
انتقال چیست؟

انتقال چیست؟

انتقال چیست؟

انتقال چیست؟

عنوان اصلی: Transference
نویسنده: لاپلانش و پونتالیس
انتشار در: THE LANGUAGE OF PSYCHO-ANALYSIS
تاریخ انتشار: 1998
تعداد کلمات: ۳۰۰۰ کلمه
تخمین زمان مطالعه: ۲۵ دقیقه
ترجمه: تیم ترجمه‌ی تداعی

انتقال | Transference

انتقال در روانکاوی، فرایند تحقق آرزوهای ناهشیار است. انتقال از اُبژه‌های اختصاصی استفاده کرده و در چارچوب یک رابطه‌ی اختصاصیِ برقرار شده با این اُبژه‌ها عمل می‌کند. بافتار آن به‌صورت تمام‌عیار وضعیت تحلیلی است.

در انتقال، پروتوتایپ‌های کودکی مجدداً ظهور کرده و همراه با احساس قدرتمند فوریت تجربه می‌شوند.

به‌عنوان یک قاعده منظور روانکاوان از استفاده نامشروط از اصطلاح «انتقال»، انتقال طی درمان است.

به طور سنتی، انتقال به‌مثابه زمینه‌ای شناخته می‌شود که کلیه‌ی مسائل پایه‌ی یک روانکاوی مفروض در آن‌ رخ می‌دهد: در حقیقت برقراری، چگونگی، تعبیر و گره‌گشایی انتقال است که معالجه را تعریف می‌کند.

استفاده از اصطلاح «transference» به‌طورکلی به روانکاوی محدود شده است، و نباید با کاربردهای روان‌شناختی متنوع «transfer» اشتباه گرفته شود.

علت این‌که چرا ارائه یک تعریف از انتقال تا این اندازه دشوار است این است که برای بسیاری از نویسندگان این اندیشه تا اندازه‌ی زیادی گسترش‌یافته است، تا جایی که دربرگیرنده کلیه پدیده‌هایی شده است که رابطه بیمار را با روانکاو تشکیل می‌دهند. در نتیجه این مفهوم بیش از هر مفهوم دیگری زیر فشار دیدگاه ویژه‌ی هر روانکاو به درمان –به اهداف، پویایی‌ها، تکنیک‌ها، گستره و غیره– قرار می‌گیرد. ازاین‌رو مسئله‌ی انتقال توسط مجموعه‌ای از مشکلات که در روانکاوی کلاسیک موضوع بحث و اختلاف نظر بوده‌اند، احاطه شده است:

مختص اعضای ویژه

محدودیت دسترسی به ادامهٔ مطلب

دسترسی کامل به محتوای تخصصی تداعی صرفاً برای اعضای ویژهٔ تداعی در نظر گرفته شده است.

با عضویت در تداعی و فعال کردن عضویت ویژه به امکان مطالعهٔ آنلاین این مقاله و تمام مقالات تداعی شامل نظریات روانکاوی، رویکردهای مختلف، تکنیک‌های بالینی و مواردی از این دست دسترسی خواهید یافت. عضویت ویژه فقط برای مطالعهٔ آنلاین در سایت است و امکان دانلود پی‌دی‌اف با عضویت ویژه وجود ندارد. اگر نیاز به پی‌دی‌اف مقالات دارید، آنها را باید جداگانه از طریق فروشگاه مقالات تهیه کنید.

در این صفحه می‌توانید پلن‌های عضویت ویژه را مشاهده کنید و از این صفحه می‌توانید نحوهٔ فعال کردن عضویت ویژه را ببینید.

مجموعه مقالات مفاهیم روانکاوی
0 کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

Back To Top
×Close search
Search