skip to Main Content
مکانیزم‌های دفاعی به چه معنا هستند؟

مکانیزم‌های دفاعی به چه معنا هستند؟

مکانیزم‌های دفاعی به چه معنا هستند؟

مکانیزم‌های دفاعی به چه معنا هستند؟

عنوان اصلی: Defence Mechanisms
نویسنده: لپلانش و پونتالیس
انتشار در: زبان روان‌کاوی
تاریخ انتشار: ۱۹۹۸
تعداد کلمات: ۱۲۹۵ کلمه
تخمین زمان مطالعه: ۸ دقیقه
ترجمه: گروه روانکاوی تداعی

مکانیزم‌های دفاعی به چه معنا هستند؟

مقالهٔ پیش‌رو یک مقالهٔ تخصصی است، اگر به دنبال متنی ساده‌تر از مکانیزم‌های دفاعی هستید پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را مطالعه کنید.

انواع مختلفی از عملکردها وجود دارد که از طریق آن‌ها دفاع می‌تواند به صورت مشخصی ابراز شود. اینکه کدام‌ یک از این مکانیزم‌ها در یک مورد خاص غالب هستند به نوع بیماری مورد بررسی، مرحله‌ی رشدی که فرد به آن رسیده است، میزان حل و فصل تعارض دفاعی و دیگر عوامل بستگی دارد.

به‌طور کلی توافق شده است که «ایگو» از این مکانیزم‌های دفاعی استفاده می‌کند، اما سوال نظری همچنان باقی است که آیا به‌کارگیری این مکانیزم‌ها همیشه مستلزم وجود یک «ایگو»ی سازمان‌یافته است که قادر به نگهداری آن‌ها باشد یا خیر.

انتخاب واژه «مکانیزم» توسط فروید از ابتدا با هدف نشان دادن این واقعیت بود که پدیده‌های روانی به شکلی سازمان‌یافته هستند که امکان مشاهده و تحلیل علمی آن‌ها فراهم است. تأیید کافی بر این موضوع را می‌توان تنها در عنوان مقاله «ارتباط مقدماتی» (Preliminary Communication) برِوئر و فروید در سال ۱۸۹۳ مشاهده کرد: «در باب مکانیزم روانی پدیده‌های هیستریک» (On the Psychical Mechanism of Hysterical Phenomena).

مختص اعضای ویژه

محدودیت دسترسی به ادامهٔ مطلب

دسترسی کامل به محتوای تخصصی تداعی صرفاً برای اعضای ویژهٔ تداعی در نظر گرفته شده است.

با عضویت در تداعی و فعال کردن عضویت ویژه به امکان مطالعهٔ آنلاین این مقاله و تمام مقالات تداعی شامل نظریات روانکاوی، رویکردهای مختلف، تکنیک‌های بالینی و مواردی از این دست دسترسی خواهید یافت. عضویت ویژه فقط برای مطالعهٔ آنلاین در سایت است و امکان دانلود پی‌دی‌اف با عضویت ویژه وجود ندارد. اگر نیاز به پی‌دی‌اف مقالات دارید، آنها را باید جداگانه از طریق فروشگاه مقالات تهیه کنید.

در این صفحه می‌توانید پلن‌های عضویت ویژه را مشاهده کنید و از این صفحه می‌توانید نحوهٔ فعال کردن عضویت ویژه را ببینید.

مجموعه مقالات مفاهیم روانکاوی
0 کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

Back To Top
×Close search
Search